0

rivets


oraclefox
Waa, snygg skinnjacka! Nästan ordlös. Älskar dragkejdorna och alla nitar på jackan. Förälskad. Någon som vet om det finns en liknande modell här i någon affär i Göteborg? Tipsa mig!

Nu drar jag mig mot sängen. Trött i benen efter dagens skridskoåkning, kroppen behöver vila.. nu, nu, nu!! Nice.
1

dagens fråga: dalacin


Fråga: Jag såg att du hade använt Basiron. Och på beautyfreaks blogg så skrev du att man blev röd och sånt. Jag har använt Basiron typ nått år och nu är as jätteröd i ansiktet. Och sen började du andvända Dalacin,och det verkar jättebra. Är det receptbelagt eller kan man bara köpa det ? ;D
Svar: Ja, Dalacin är receptbelagt och du kan bara hämta ut det om du har fått tillåtelse ifrån (Ex. din skolsköterska) Dem avgör om du har behov av att använda medlet. Om du har såpass grov akne eller inte. Om du blir röd i ansiktet av att använda Basiron så sluta genast, det irriterar huden jätte mycket! Fråga din skolsköterska om hjälp, boka en tid! Det var det bästa jag gjort, eftersom jag fick utskrivet Dalacin då! Hoppas svaret på frågan framgick :)
0

new week


studdedhearts
Lite inspiration bah, på kvällskvisten sådär! Grymt. Jag vill ha sommar, hur många gånger ska man behöva be om det, nu tack!!

What's up homies! Ni vet varför uppdateringen varit kass i eftermiddags men spenderade min tid tillsammans med Fredrik då. Vi pluggade. Kul liv. Även när han hade tagit sitt pick och pack och forit hem så fortsatte jag studerandet. Är klart med antecknat av alla natursidor, nu ska allt bara in på datorn. Så ska änga en halv timma till det. Inte mycket mer att säga. Idrottsdagen på Ruddalen ägde tillsammans med massa fina tjejor. Fick några härliga skratt, skadeglädje kallas det! Vi hörs om en timma. Puss