1

Answers

Här här ni svaren på frågestunden! Som sagt så bortser jag från hela kommentarer och tar bara med själva frågan men tusen tack för alla fina och varma ord ni öst på mig! Tack ♥
 
PERSONLIGT
 
Hur länge har du och Simon vart tillsammans?
- 7 månader nu på lördag, den 10 november. 
 
 
Dold talang? 
- Jag kan jonglera, haha... 
 
Vad vill du bli? Har du sökt till någon högskola?
- Jag har ingen aning om vad jag vill bli! Jag har sökt både små kurser och någon utbildning nu till våren, främst vill jag bli antagen till en kurs kring Företagsekonomi som ger 60hp. Annars, har även sökt en 180hp utbildning kring media med inriktning på PR. Hade inte vart dumt att bli antagen där heller. Vi får helt enkelt se vad det blir! 
 
Har du tagit studenten? 
- Ja, den tog jag i somras. Fy tusan vad oförglömligt och underbart!
 
Vad har du för planer efter studenten? 
- Var ett tag sedan jag tog studenten men planerna har varit att antingen finna mig ett jobb eller börja studera. Valde som sagt att tacka nej till studierna och satsade istället allt inom jobbvärlden, dessvärre letar jag fortfarande jobb, det suger att vara arbetslös... 
 
Vad fick du betyg när du gjorde en kokbok som projektarbete? 
- Jag fick MVG i betyg. 
 
BLOGGRELATERAT
 
Hur många läsare har du per dag?
- Oj, det varierar.. För någon vecka tillbaka hade jag över 200 läsare, beror bog på att jag var med på framsidan till blogg.se. Annars, skulle säga ett minimum på 100 läsare per dag.
 
Tjänar du pengar på bloggen?
- Nej, men jag har blivit erbjuden möjligheten. Dock vet jag ej ifall jag ska tacka ja eller nej, klurigt..
 
Kan inte du visa upp hur du gör en collagebild? 
- Jag vill inte dela med mig av alla knep jag har, men det är superenkelt! Försöker till med en kort förklaring för upplösningen av screenshoten blev sämst så kan tyvärr inte visa hur jag går till väga.. Nåja, börja med att ändra storlekarna på bilderna anpassat efter din blogg, kopiera och klistra in på en tom sida, flytta runt så som du vill ha dem och till sist, för att skapa vita mellanrum mellan bilderna markerar du den delen du vill ha vit och trycker delete. Visp, där har du ett collage och glöm inte att att göra bilderna skärpa med innan du för samman lagrerna och sparar!
 
TRÄNING
 
Har du gymkort? I så fall, vart?
- Ja, jag har gymkort. På Sportlife. 
 
Hur många kalorier äter du per dag?
- Runt 1500 kcal. Dessutom tränar jag även 4-5 gånger i veckan vilket innebär en förbränning mellan 250-600 kcal per träningspass.
 
Vad är dina bästa tips för att uppnå ett hälsosamt levende?
- Mina bästa tips är att äta en nyttig och varierad kost och se till att röra på sig. Här snackar vi ingen snabbmat och sällan något sött och gott. Skippa läsken och drick vatten. Ät tusen kilo frukt varje dag. Utnyttja vardagsmotionen genom att ta trapporna istället för hissen. Försök prioritera fullkorn framför vete och ät mycket sallad till varje måltid. 
 
Vem är din kroppsförebild?
- Oj, jag har ingen specifik kroppsförebild men jag tycker att Miley Cyrus har en jäkligt snygg kropp!
 
 
Skulle du kunna ge lite motivationstips för en som är ganska mullig som behöver extra pepp med nyttig mat och träningstips för mig som nybörjare? 
- Oj vad svårt.. Motivation tror jag är upp till var och en att själv finna och verkligen känna att man vill satsa helhjärtat på att uppnå en hälsosam livsstil. Själv fick jag bara för mig en dag för några månader sedan att nu jäklar ska jag sluta upp med att ligga och lata mig i soffan och slänga i mitt skärpmat. Jag ska skaffa mig ett gymkort och börja äta nyttigt och galet nog gjorde jag det dagen efter! De tre första veckorna utan varken bröd, läsk, godis, kakor och bakelser var fruktansvärd men när jag allt eftersom började utnyttja mitt gymkort jag köpt på mig mer och mer så försvann till slut suget efter gott. Nu unnar jag mig högst en gång i veckan och det räcker gott och väl. Mina tips skulle vara, börja utnyttja vardagsmotionen! Gå i trappor eller varför inte ta cykeln till skolan i fortsättningen? Ät minst två frukter om dagen och drick mycket vatten! Har du pengar över så skaffa dig ett gymkort, priotiera gymmet lika mycket som studierna eller jobbet. Om du inte hinner gymma på eftermiddagen, varför inte på förmiddagen? Försök även finna dig en vän att träna ihop med. Det gör träningen tusen gånger roligare. Jag har turen på min sida och tränar nästan varje dag ihop med två av mina närmaste tjejkompisar. Vi går på pass tre gånger i veckan och resterande dagar promenerar eller joggar vi ihop. Angående en bra kost, det bästa tipsen jag kan ge dig är att variera vad du äter. Jag följer tallriksmodellen, delvis säga, jag äter grönsaker, kolhydrater, fett och protein. Det enda jag avstår ifrån är alla typer av snacks, snabbmat och bröd. Jag tror inte på sån skit att man ska skippa kolhydrater och äta mer fett. Ät varierat och jag lovar dig att du lär se resultat på en månad. Jag gick ner 3 kg, snacka om stolthet.. Långt svar, hoppas det hjälpte! 
 
UTSEENDE
 
Hur lång är du?
- Jag skulle tippa på att jag är 169 cm lång.
 
Du har så fin hy om man jämför med förr. Hur lyckas du?
- Det är frågan, haha.. jag gör verkligen inget märkvärdigt med min hy. Ser till att återfukta huden med en dagkräm innan jag kletar på smink och tvättar av ansiktet med hjälp av tvål och vatten morgon och kväll. 
 
Kan du försöka göra den där videon med din vardagsrutin för ansiktet - smink, rengöring, hudvårdsprodukter osv? 
- Jag gjorde faktiskt en sminkvideo förut idag. Nu krävs det bara tid och redigering och så kommer den dyka upp på bloggen inom de närmaste dagarna. 
 
ALLMÄNT
 
Vad kostar paljettbh från Chicy? Är den värd att köpa? Paljetterna faller inte av va?
- Med frakt kostar den 450 riskdaler. Paljetterna faller inte av, dock har dem en tendens att lossna lite lätt om man råkar fastna med tröjan eller liknanade. Annars, värt att köpa, jag är supernöjd!
 
Vart köper man ögonskuggan från Too Faced?
- Jag fyndade min inne på NK i Göteborg precis vid entréplan bredvid Espresso House.
 
 
Vad har du för kamera? Har du något objektiv till? I så fall, vilket?
- Jag har en Canon EOS 1100D. Och ja, jag har ett objektiv, Canon EF 50mm f/1.8. 
 
Vem är det som tar dina outfitbilder?
- Antingen hjälper pojkvännen till eller så fotar jag själv med hjälp av stativ och fjärrutlösare. 
 
Kan du inte börja videoblogga igen?
- Jag kan försöka! Det är inte min starkaste sida direkt, men alltid värt ett försök för er skull!
Återigen, tack för alla fina ord! Ni är för underbara. Hoppas ni blir nöjda med svaren. 

Kommentarer:

1 Andrea:

skriven

Att skippa kolhydrater och äta fett är inte skit. Att äta kolhydrater är skit! Vare sig det är frukt eller bröd kommer det omvandlas till socker i din kropp...

Kommentera här: