2

Karon beach, Phuket


Det är här vi hänger om dagarna och det är här vi mår som bäst. Fast imorgon ska vi ut på äventyr. Nämligen till PhiPhi Island som en uttflykt över dagen. Får väl se om det är så fint som alla säger. Nu är det sovdags, har cirkus 8 timmars sömn att få tills vi ska vara nere vid taxistationen och bli upphämtade. Så nattinatti!
0

12/28 blårutig

skjorta: fox shorts: zara klocka: item keps: polo

Usch, jag har gått och blivit sjuk eller jag är nästan frisk nu men det är därför uppdateringen varit lite små seg dem senaste dagarna för att jag inte har orkat. Fick förkylning, hosta och feber allt på samma gång i måndags natt. Fy! Annars har jag blivit fullkomligt kär i mina nya skjorta ifrån fox som jag köpte mig här nere i Thailand när vi var och besökte köpcentret Jungceylon. Inte så pjåkig shopping dem har här nere!
2

American flag

Bikini, 90 SEK

Har velat ha en liknande sådan bikini för åratal och äntligen har jag funnit den! Snacka om billigt pris med. Hemma i Sverige hade väl den gått på en femhundring. Lyckligt lottad om jag får säga det själv. Tvär nöjd med köpet. Thailands marknad är bra! Good night readers!