0

vårpromenad

Promenaden med Elin var precis vad jag behövde. Umgänge och att få komma ut. Vinden blåste dock lite för kall och lite för mycket så mina kinder blir som röda tomater (vilket jag märkte av när jag kom innanför dörren hos Elin) Följde med Elin tills hennes tennisträning för orkade inte slösa tid hemma och inte göra någonting. Bara dö i soffan. Känns så ovärt! Traskade även vidare med henne hem och spendera en timma där till 20 snåret.

Har käkat lite kvällsmat och nu ska jag bege mig mot sängen! Imorgon står en stor dag på spel. Loviii

1

a walk in the lovely spring weather
we♥it
Godmorgon! Är hemma idag också. Längtar faktiskt till skolan lite granna, vill inte ligga hemma mera. Mår mycket bättre nu än vad jag gjorde i morse så när Elin kommer hem ifrån skolan så ska vi ta en vårpromenad ihop. Kan behöva komma ut och röra på mig. Ska få i mig lite av mammas lasange nu sedan klä på mig ett par jeans och en hoodtröja. Man får inte gå för tunt kläd bara för att solen lyser. Vi hörs när jag kommit hem, tar med mig kameran! Loviii
0

antm


studdedhearts

Om drygt 10 minuter börjar Top Model. En ny säsong är inne nu och jag har självklart missat varje avsnitt. Att följa eftermiddagens avsnitt är lättare än kvällens eftersom jag alltid trillar innanför dörren vid den tiden och slår mig till ro i soffan. Dem borde ändra tiderna! Har bestämt att mitt boksamtal kan gå och slänga sig i väggen. Tänker inte presetera något jag inte kommer vara nöjd med. Istället har jag fokuserat på Utanförskap uppgift (samma ämne) och hoppas på ett bra betyg där! Mejlade läraren om att jag varit sjuk så hon måste nog förstå min situation. Vi hörs efter ANTM!

Update: Sängen!