10

Q/A

Under den senaste tiden har det trillat in lite frågor i kommentarsfälten så jag tänkte att vi kör igång en frågestund istället! Givetvis ser jag också till att besvara er som tidigare kommenterat på bloggen. Se till att ösa på en drös av frågor nu. Vad vill ni veta? Vad vill ni se mer av? Go for it!
4

19.57

STICKAT: KAPPAHL JEANS: H&M BOYFRIEND SKÄRP: LIEBESKIND FINGERVANTAR: BIKBOK BOOTS: PRIMEBOOTS
 
Herregud, idag var det verkligen svinkallt ute! Märks att vinter är påväg, brr.. Vill till varmare breddgrader nu, synd bara att man är pank som en lus. Har nämligen nyligen köpt på mig primebootsen ovan, sved fint i plånboken men förbaskad nöjd må jag säga! Annars, kilar nu iväg till min bästa vän, Elin Planering för kommande helgs Halloweenfest står spikat på schemat. Hörs imorgon!
2

Morning

My morning, Sunday
 
Vilken underbar morgon jag haft! Dagen startades med en joggingrunda på 1 mil i morgonsolen. Känner mig jäkligt stolt som lyckades springa under en timma. Nytt rekord! Mixade ihop en hallonsmoothie med Special K till frukost samt ett glas jucie och några knäckebrödsmörgåsar till. Nu är jag redo att ta dagen med storm. Snart kommer kärleken hit och ikväll bär det av hem till Elin för söndagsmys. Dagens utstyrelse kommer strax upp!