2

alanya 2011

Förvarande er för en bildbomb och herre, att det blev en sådan. Alanya-resan var den bästa jag gjort i mitt liv. En vecka där vi levt i en värmebölja på endast alkohol, vatten, chips och kakor. Där vi dansat hela natten lång på en skandinavisk klubb och sovit cirkus tre timmar. Där vi upplevt runt fem böneutrop om dagen. Där vi solat bort våra dagar vid poolen och stranden (även om det inte givit såpass resultat, hehe) Där vi skrattat, umgåtts, knytit nya kontakter och levt på våra egna fötter. Där Loca People och Give Me Everything låtarna snurrat runt i våra huvud om dagarna. Där vi blivit uppraggade av sliska turkar vart vi än gått. Fy fan vad jag saknar det redan! Inte riktigt återhämtat mig än och det har gått 5 dagar sedan vi kom hem. Haha! Jag älskar mina tjejer som var med på resan, utan dem hade den inte blivit densamma. Ni är bäst! ♥♥♥
0

have a bite of my marshmellow?


Hanna, jag och Rebecka passade på att dra oss ner mot hamnen denna kväll för att grilla en bunt med Marshmellows vid solnedgången, därav att äta dem, dricka iskalla läskedrycker och tjöta lite. Ihopvirade i varma filtar flödade musik samtidigt igång som våra munnar pratat på. Mysig stämning och välbehövligt (som jag ofta säger!) Har knallat in i lägenheten för över två timmar sedan, tanken var att börja med packning så jag slapp göra nästan allt imorgon.. Men vad händer? Här sitter jag fortfarande kvar fastklistrade på min datorstol med en öppen resväska som ligger nedanför mig, wack wack! Not good. Passar på att sova istället, klockan tickar iväg. Hörs!!
1

ska vi se på film?


Har varit vid Godiskällaren och lånat hem två stycken filmer och köpt en stor Marabou choklad som ska förgylla min kväll. Ensam i lägenheten så ska passa på att breda ut mig med massa filtar och kuddar i vår nya skinnsoffa som är hur underbar och skön att ligga i som helst. Tanken med kvällen är att ladda inför nästa vecka då jag åker till Turkiet. Vill verkligen få det där "fest" suget så jag passar på att chilla lite nu innan så lockas det fram lättare. Hörs sötisar!