8

Orange

Linne: Weekday, 200 SEK

Titta vad jag fann mig idag! Aldrig riktigt passat i oranget förut men nu med min nya hårfärg och min fisbränna som sitter kvar sen Thailand så funkar plagget riktigt bra på mig. Ett bra köp! Måste bara inverstera mig en silikon bh att ha under plagget.

För tillfället, är sjukt trött! Ska hoppa i sängen så fort jag publicerat detta inlägg. Min onsdagskväll har varit bestående av en halvtimmas träning i gymmet och en halvtimmas simning på Rosenhill ihop med pappa. Känns riktigt bra att få röra lite på sig efter att man legat hemma döende dem senaste dagarna. Nej, g'night! Slumrat till alldeles för många gånger under tiden jag skrivit detta inlägg, haha..
3

HEY BROWNIEFrågestunden fick bli som en kompensation för mitt dåliga uppdaterande. Blev nämligen sjuk förra onsdagen men ansåg mig frisk på fredagen för att fira Hanna som fyllde 18 men tydligen var det ett dumt val för redan dagen efter låg jag död i sängen med feber och hosta. Lyckat Alicia! Nu är jag äntligen frisk och på fötterna igen! Nog babblat.


Jag har blivit brunett!


Vad tycker ni? Jag älskar det! Hur jäkla nöjd som helst.