3

Make Up StoreFörra veckan i Fredags blev jag 390 kr fattigare.. passade på att uppdatera min sminkväska med att köpa lite nytt ögonsmink ifrån Make Up Store. Brukar inte bry mig mer än att sminka ögonen men Mascara och Kajal men nu var det dags för en förändring. Redan bruit båda två skuggorna sen i fredags. Love them!Microshadow, "Muffin" 140 kr. Har hört väldigt gott om denna ögonskuggan, att den både ska funka som en naturlig bas och som highligther. Precis vad jag behöver. Så jag slog in på denna och jag är redan mycket nöjd med köpet efter två gångers användning!Eyedust, "Morning Breeze", 135 kr. Testade något helt oväntat och nytt igenom att köpa detta i Fredags. Vill hitta en skimrig ögonskugga som man kunde applicera över min Muffin-skugga för en metallisk färg som resultat. Redan testat, resultatet är precis det jag letade efter! För att få en mer intensiva look så fuktar jag pensel innan jag applicerar mitt dust.


Convertible Brush Eyeshadow, 115 kr. Behövde inskaffa mig en pensel att applicera mitt dust med, så det fick bli denna. Perfekt storlek för burken. Pensel är kompakt och funkar alldeles utmärkt. Bästa är att man kan ta bort skaftet (där det står Make Up Store) och sätta locket över pensel istället, på så sätt tar den mindre plats i sminkväskan. Fiffigt!

Nu drar jag och Lina i mot stan för att kolla på bio. Vi får se vad det blir eftersom det inte gick att boka biljetter så tätt inpå. Hörs imon! /puss och kram
1

Last day of october


Hej på er! Äntligen höstlov och som jag har längtat. Började mitt höstlov med att vara sjuk så det var därför bloggen inte uppdaterades, som jag lovade er.. Men nu är jag här! Bara några enstaka dagar försent.

Imorse var jag hos Tandläkaren för att laga mitt hål som jag fått efter att ha slarvat med min tandborstning. Det gör fortfarande hur ont som helst i min käke efter bedövningen jag fick. Aldrig mer hål, tack! Efter det så mötte jag upp Lina på Frölunda Torg, vi åt brunch på Espresso House och jag fick även köpt lite nytt. Visar imorgon! Nu är vi hemma hos mig och vi siktar nog på att kolla bio senare ikväll. Vad ska ni hitta på?
6

VideoHaha, inte den bästa på att göra videobloggar men det får duga. Kände för lite omväxling eftersom ni bett mig att göra flera videoinlägg. Lyssna på klippet så kommer ni veta varför bloggen inte kommer vara uppdaterad på ett tag. Hörs när höstlovet kickat igång /xoxo

PS: Glöm inte att kolla i HD-upplösning!