14

Any questions?Nu har det trillat in en del frågor i kommentarsfältet på senaste tiden så jag tänkte att vi kör ihop en frågestund istället! Såklart så kommer dem missade kommentarsfrågorna också ingå i besvarandet. Se till att fråga vad ni vill. Varför inte om Thailand? Bloggvärlden? Personligt? Mode? Kläder? Framtid? Ös på ordentligt nu så jag har mycket att svara på!
2

Src: imfancyHär har ni en av mina favoritbloggar. Sicken inspirationskälla! Nog världens snyggaste tjej med kanske världens finaste garderob. Kan inte bli annat än avundsjuk. Klicka in på hennes blogg här för att inspireras!

Kom innanför dörren för en stund sen. En halvtimmas promenad fick det bli för kylan grillade på ordentligt idag. Stannade någon timma hemma hos Lina och tog sedan bussen hem. Nu blir det till att sova. En dag i skolan, lite plugg och en promenad tar på en. Natti xx


3

230112

TOPP: H&M HALSBAND: MADLY

Inviger en ny topp från H&M idag som jag blivit helt förälskad i! Äger inget i färgen skogsgrön så det är en riktigt bonus att jag tog intiativet och köpte en topp i den färgen. 149 kr fick jag betala för den. Som hittat! Nu ska jag iväg på en kvällspromenad i snön ihop med Lina. Imorgon är jag ledig så vi hörs igen lite senare!