0

untitled

Det är mycket som händer i mitt liv just nu. Måste ta denna dagen ledigt för att beta av tankar som irrar omkring i mitt huvud och få vila ut kroppen. Ska ladda kameran också, eftersom den legat urladdat ett bra tag! Bloggen ska förbättras. Stay tuned helt enkelt!

Kom just på att en månad har sprungit iväg på detta året. En dålig månad för min del har tagit vid. Men nu, nu jävlar ska vi börja på nya spår. Berättar mera i veckan! För att sysselsätta er med något under denna dag så kan ni klicka er in här !
0

bildbrist

Jag är tillbaka. Det blev en 2 timmars lång promenad varav en fikastund. Äkta kvalitetstid. Påvägen hem svängde vi för bli så kallade "Godiskällaren" för att köpa lite smått och gott och hyra med oss en film hem. Så nu ska jag och Mamma krypa ner i varsin soffa och värma oss medans rullen går på TV-skärmen. Ikväll blir det lite Engelska plugg. Har ett grammatikstest som står och nyper mig i nacken tills imorgon. 6 stycken uppgifter kvar. Men först, film!
0

d-m day

Håller på att laga mig frukost. Äggsmörgås med ett glas oboy. En ren sockerkick! Idag ska jag spendera min dag ihop med Mamma. En dotter och mamma dag helt enkelt. Vi ska ta en sväng ner till närmaste fik och sätta oss där för att prata. Hänt så mycket på sistoende och flytten närmar sig så man kan behöva en stöttande vän vid dessa tillfällen. Annars mår jag bra, trött som en säl men vad ska man göra åt saken? Ska försöka ta med mig kameran på våran tripp, om jag nu hinner ladda den innan vi drar! Hörs när jag är tillbaka.