0

Off to London!Aloha amigos! Förlåt för utebliven uppdatering, haft fullspäckat schema denna veckan. Lägenhetsvisning, kontraktsskrivning, packning till London och en sväng via hemtrakterna innan vi sticker iväg på vår weekendresa. Just nu sitter jag och Lina vid gaten och väntar på att få stiga ombord planet. Ska bli så skönt att få komma iväg. 5 dagars ledighet tackar man inte nej till. Kameran är med så ska försöka knäppa några outfits till er. Vi hörs när jag är tillbaks på hemmaplan! 
 
 
 
5103643935
0

All white

TRÖJA: H&M SKJORTA: RALPH LAUREN JEANS: BIKBOK CLUTCH: ÅHLENS BOOTS: PRIMEBOOTS HATT: GINATRICOT
 
Dagens utstyrelse inspirerades av min favoritbloggare Hanna. Riktigt snyggt att mixmatcha vitt på vitt. Valde dock att bryta av med svarta detaljer, favoriten är hatten från Gina. 199 riksdaler, billig peng för ett bra köp! Annars, fredagen har ägnats åt jobb och mysig hemmakväll. Upp tidigt imorgon igen och knåpa ihop pengar till ett 8-timmars pass på jobbet. Tror detta blir min fjärde helg jag jobbar. Snacka om att jag längtar tills nästa. Ledig i London. Drömscenario. Kudden kallar på mig, kryper ner så hörs vi på söndag igen! Sleep tight lovies!
1

Wednesday

POLOTRÖJA: NEWPORT SKJORTA: H&M BYXOR: H&M HANDSKAR: ZARA RYGGSÄCK: THE CHESTERFIELD BRAND HALSBAND: COS SKOR: CONVERSE
 
Dagens utstyrelse. Har fått in ett flow om att bara publicera outfits här på bloggen. Sägs som det eller önskar ni något mer? Hej på er annars. Dagarna går fort här borta, jobbar på förmiddagen och tränar på kvällen. Idag var jag ledig, som vanligt på onsdagar. Blev dessvärre ingen slappdag i pyjamas då vi skulle iväg på lägenhetsvisning på eftermiddagen. Vi håller nämligen på att byta upp oss till något större, fräschare boende i ett bättre område. Håller tummarna på den vi tittade på idag, perfekt för oss! Imorgon sticker jag iväg till jobbet runt 14 snåret, ska försöka knäppa en dagens innan! So long, g' night!